fredag, mai 22, 2009

turfs sodium chloride soda pt.3

så var vi framme. framme ved surfehotellet Lapoint. Og det er vel egentlig ikke mer enn et vanlig privathus, gjort om til et tilholdssted for 20 gjester, med kjøkken, bad og stue. Vi deler huset med en gjeng svensker, som utstråler en langt mer komertabelhet i forhold til surfing, det å snakke om surfing, og alt annet som innebefatter surfing som tema. Men jeg skulle vel ha sagt,
de utstrålte.

i går utstrålte de dette langt mer enn oss. 8 vestlendinger, som langt fra kunne skryte på seg å ha gjort mer med bølger, enn å bli våt av. Men i dag, føler jeg saken foreligger på en annen måte. For 8 vestlendinger, har i dag gjort havet til en bekjent. Kanskje til og med til en venn. I dag kan vi snakke om surfing som tema, referere til erfaringer og late som vi har litt peiling.

så nå ligger vi tilbake på surfehotellet og kjøler oss av med en pils og kanskje en kaffi, og venter på at noen skal bestemme seg for om vi skal grille, eller om det blir fellesmiddag med lasagne. i morra venter nye bølger. nye forsøk og nye fall. men og nye små glimt av å klare, av å føle den intense gleden av å ri på en av havets lange vannvalker. vi gleder oss.

Ingen kommentarer: