torsdag, mars 20, 2008

PLING %%% PLONG

Melding fra The Peak...Paa toppen av hong kong. Vi snakker floyenbanen pluss to og en halv, men utsikten er daarlig paa grunn av smog og dis over det hele av denne byen. Vi snakker tykk som en madrass og urorlig som vakuum. Nix pix, no sight for to day...Men vi fortviler ikke! Den store Buddy kom til syne for oss tidligere samme dag. 24 meter hoy, og i meditativ stilling for evigheten. Mr. Buddha satt donn stille og vi betraktet den med stor undring, og vi viste vaar respekt ved aa phoone der andre boyde seg i bedende nesegrus, til aere for vaar kjaere Buddy......................Hong kong er kina med stottehjul. Vi snakker RESPEKT! for den vestlige kultur og tradisjon, inklusiv deler av kinesisk visdom. VI snakker kina for Dummies.....

Gradvis har vi forflyttet oss fra Turist Grunnkurs, til Turist Videregaaende kurs 1. Men VK2 naar vi neppe denne gangen. Dagene seiler avgaarde med innslag av baade GK og VK2 turist-opplevelser. Men de dyptployende og kulturgravende turister, er vi ikke helt aa regne for. Men saa hva?

alt i alt, snakker vi til naa, et godt stykke storbyferie med innslag av baade osten og vesten + smaa drypp av indisk-orientaliske innslag. naa er internettkaffetiden min saa naer som ute for lengst..

takk til den som leser

Ingen kommentarer: