tirsdag, mai 20, 2008

||| §§§ E M P T Y §§§ |||

Sult. Det er rart igrunn, at det går ann å bli så full av noe, når man egentlig er helt tom. For sultfølelsen er gjennomtrengende, full og hel, når du først ikke har ofret deg en smule mat på flere timer. Akkurat nå er jeg full av hulhet. Fullstappet av rumlende tordenbrak fra tarmregionen.

Etter 10 minutter med putter i gryta. Så er Fjorland er klar. Av og til er det deilig, at det skal et så lite tiltak til, for å fylle den fulle tomheten.

5 kommentarer:

Familien sa...

Har du det travelt, eller?
Så godt så enkelt....
(Den var vanskeligere mr.mr.)

Ketsjup sa...

Jasså, vi har begynt å snakke i koder? Den var ikke mye vanskelig.

Fjorland er rettet mot dølle kvasi-eventyrfigurer. Mr. har tydeligvis lyst å være med i gjengen. Han legger alltid Fjorland pakken på toppen av handlekurven og spankulerer en, gjerne to ekstra runder i butikken for å vise at han har kred. Til nå har responsen vært dårlig, og han lagde derfor et blogginnlegg for å nå ut til et større publikum. For nå kan, i teorien, nesten hele verden se at han, mr., har lyst til å være med i gjengen. Jeg kan tenke meg at mr. gleder seg litt ekstra til å komme hjem fra jobb i morgen. Det kribler nok i fingrene når han sjekker postkassen. Kanskje er det et brev fra Landsforeningen for Dølle Kvasi-Eventyrfigurer?

svakaffi sa...

Pling plong! Jeg er egentlig ikke helt med på dette her. Men jeg aner at det dreier seg om noenslags reklamehenvisninger fra tv.

Familien sa...

Aner hva det dreier som om????Haloo....!!
Hva med ditt medlemskap i
"dølle kvasi-eventyrfigurer" ??

Anonym sa...

Eg trur eg LEEEER meg i hel av kommentarane!!! morromorro!