fredag, oktober 31, 2008

Faen

Det har satt seg, en liten inderlig en, i mitt bankende hjerte og flytende sjel. En liten forbanna en. Forknytt og hard. Uvillig og sint,en. Hvor han kommer fra, vet jeg ikke helt. Men han får meg til ønske å skrive faen, og i helvette. Alle ting blir til irritasjon. Alle ting blir til bøll. Om morgenen. Men heldigvis. Sammen med rimfrosten på gresset, smelter også faen i meg utover dagen. Da trenger jeg ikke skrive mer enn søren, og fy filler. Ja.

4 kommentarer:

Vibber`n i Farta sa...

Å huffameg
Å huffameg
Jeg er så sint som fy!

Stått opp med mange feile bein i det siste? Du får stenge han der forknytte lille sintingen inni en boks og eksponere ham for en slik "rise&shine"-lyspære eller hva de nå heter, som sørger for en sakte oppvåkning til en ny solskinnsmorgen...

Familien sa...

Bedre med en stor "F-PIP" i hånda enn mange små " pip, pip, pip, pip, pip, pip, pip-er ", på taket.

svakaffi sa...

fiber: har jo tenkt innom en sånn lampe...er dog skeptisk til slike nyvinninger som hauses opp...men så har jeg hørt mangt et godt ord om disse i både nord og sør.saken tenkes over.

svakaffi sa...

familien: ja, det er slik jeg og tenker. må jo bare få det ut i en fei heller enn å feie det inn under teppet slik at det siver ut som små pip hele pokkers dagen.