Pærer finnes i mange varianter. Den vanligste i Norge er den avlange Jan-Egil pæren. Den er fast i kjøttet og har en fin, søt aroma. En god pære skal ha balanse mellom sødme og syrlighet, samt et saftig og mykt fruktkjøtt. Moden pære til blåost er en herlig smakskombinasjon.
3 kommentarer:
Pærer finnes i mange varianter. Den vanligste i Norge er den avlange Jan-Egil pæren. Den er fast i kjøttet og har en fin, søt aroma. En god pære skal ha balanse mellom sødme og syrlighet, samt et saftig og mykt fruktkjøtt. Moden pære til blåost er en herlig smakskombinasjon.
...og, sier Bama; 'Pærer skal ha glatt og hardt skall, uten sprekker eller mørke flekker. '
Er du virkelig en pære?
Bama advarer :
'Unngå pærer som er inntørkede eller bløte.' Verdt å merke seg.
Pære-finn: interessant smakskombinasjon må jeg si...og ikke minst beskrivelsen av pæren...
svins: jeg er støpt i en pæreform. men har pyntet meg med menneske-glasur...
Legg inn en kommentar