mandag, november 03, 2008

På vei til bussen gjorde menneskene jeg syklet forbi, plutselig et voldsomt rykk. Og jeg så fordreide ansikt snu seg, da jeg passerte. Det må ha vært lyden av at jeg brøt lydmuren. For jeg tråkket alt jeg hadde på sykkelen av sølv. Jeg ville rekke å kjøpe klementiner på butikken, før bussen gikk. Og jeg rakk det med tre nødskrik og et hoy! mister busskar, stopp den kjerra. Psyh, sier bussdørene når de lukkes.

8 kommentarer:

Vibber`n i Farta sa...

Klementiner er viktig!

Familien sa...

Da kjøpte du vel 10 klementinger for mandagskosen....

Anonym sa...

ok, jeg vet det heter klementiner. men hva er egentlig en mandarin? er det sånn at alt som jeg har trodd har vært mandariner, faktisk har vært klementiner? er er de uskillelige? er de oppdiktet? et spøkelse?

Anonym sa...

Mandariner er de med steiner..
Men ingen vet egentlig forskjell...
I butikken i hvert fall.

Anonym sa...

jeg søkte litt rundt på nett og fant ut at mandariner er ut. de har masse steiner, og har ikke blitt importert siden 60-tallet. Klementiner har normalt ikke steiner, men kan ha litt dersom treet de vokser på er i nærheten av sitrontrær.

Vibber`n i Farta sa...

?!
Ikke verst.
Da var i hvertfall det med steinene helt på jordet. Eller dvs hvis mandariner har så mye steiner er de jo helt på jordet.
Uansett er jo klementiner en krysning av en mandarin og en pomerans, og er derfor 50% mandarin... Sikkert med et og annet innslag av individer med hovedutslag av mandarinens egenskaper og masse steiner...
Sitrontrær..?

Anonym sa...

så klementin er på en måte ungen til mandarinen. stilig. det med sitrontrær er hentet fra nettsiden under.

http://www.nrk.no/mat/2353935.html

svakaffi sa...

er jo jaggu, reine skjære folkeopplysningstråden her!...liker det. må selv skyte inn at jeg liker ordet mandarin mye bedre enn klementin....