torsdag, oktober 22, 2009

kraftsalve for gråtkvalt trøtthet

As as asfalten gr gr grå kald hard mot en mø mø mørk morgen hi hi himmel. midt mellom sy sy sykler jeg og te te tenker: hv hv hva er det vi driver med eg eg egentlig? er ikke dy dy dyna et langt bedre alternativ enn dette? skulle vi ikke bare ligge i ro på et varmt sted for hele non non nonstop alltid? det er jo fø fø føkk i hue å skjære seg i stru stru strupen med vilje. samme med å pi pi pi pi pi pine seg opp en overdose morgen, kv kv kvalt av sin egen søvn, pr pr prakti sk sk sk talt et gjennferd under en stadig mer lyyyys ende hiiimmel. Våkne opp!


[Mobile mail sent by Momail]
Get it at www.momail.com

3 kommentarer:

svins sa...

for en smertefull morgen det var, og godt beskrevet.hehe-ligge i ro et varmt sted nonstop alltid? Vi kommer vel alle kanskje dit engang, men først skal vel en mengde sånne pinefulle morgener overleves..god dag, oppvåknet!

svakaffi sa...

ja det var jaggu trangt om plassen i dag te morran. men det skal jo være sagt at tonen kan bli litt over slik det egentlig er, for å være sikker på at jeg får fra et poeng. er litt som å skyte hval med elefant. bom-besikker-treff

Unknown sa...

Så fælt du har det morgenen da! Kvelt av søvnen, likte den måten å si det på.